What Does su kaçak tespiti Mean?

Wiki Article

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

Bu sorun binanın doğal afet olan depreme dayanıklılığını azaltacaktır. Hayatı ve mal kaybına uğramamak için bina içindeki su akıntıları olabildiğince hızlı bir şekilde tespit edilmeli ve onarımı yapılmalıdır.

Kombi Çevresini İnceleyin: Eğer kombi altında veya etrafında su birikintisi varsa, bu kombi sızdırdığına işaret edebilir.

Deneme yanılma yöntemi ile yapılan su akıntısı tespiti maliyet ve zaman açısından büyük kayıplara neden olurken nokta atışı ile yapılan maliyeti en aza indirir.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Tesisatta su kaçağı varsa sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

Fileırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı examination yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki dairede de su sızıntısı tespiti su tesisatçısı yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit su kaçağı tespiti ederiz.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti su tesisatçısı için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfileırdan yaptırdım, ancak şöyle su tesisatçısı bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl propertyımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

13 yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Kameralı sistemle su kaçağı kontrolü su kaçak tespit işlemlerinde en kolay ve su tesisatçısı garantili yöntemdir kameralı tesisatçı evinize veya iş yerine geldiğinde gözle ilk konturolleri yaptıktan sonra su kaçağını kameralı cihazlarla ile kontrol eder ve sorunun yerini bulur daha sonra kameralı tesisatçı yapılacak işlemlerin listesini çıkartıp onarım işlemine başlar.

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Report this wiki page